Scutere pentru Copii

Afișez singurul rezultat

Albastru
Roz
Orange

Scuter Electric pentru copii, mini Bike HP118E-B, motor 240W, Baterie 7Ah

Prețul inițial a fost: 2,900lei.Prețul curent este: 1,990lei.

Bine ați venit în categoria Scutere electrice pentru copii de pe Trotty.ro! Aici veți găsi o gamă diversificată Varietate de scutere și motociclete electrice.

Varietate de scutere și motociclete electrice:
Scutere electrice pentru copii
Descoperiți oferta noastră de scutere electrice pentru copii, precum modelul MB-5819 cu propulsie dublă și 3 roți sau modelele Electric mini Bike HP118E și HP118E-B cu motor de 240W. Aceste scutere sunt echipate cu motoare puternice și baterii durabile, garantând o experiență de conducere sigură și plăcută pentru cei mici.

Motociclete electrice pentru copii
Pe lângă scutere, Trotty.ro oferă și o selecție de motociclete electrice pentru copii, cum ar fi modelul LB5188 cu 2 motoare, ExtraSize cu două locuri și 2-8 ani cu două motoare. Aceste motociclete au fost special concepute pentru a se potrivi copiilor și a le oferi o experiență de conducere confortabilă și sigură.

Recomandări de utilizare:
Alegerea modelului potrivit
Asigurați-vă că alegeți modelul de scuter sau motocicletă electrică potrivit pentru vârsta, înălțimea și nivelul de experiență al copilului. Fiecare model are specificații și limite de greutate diferite, așa că este important să vă informați înainte de a face o achiziție.

Supervizarea și siguranța
Chiar dacă scuterele și motocicletele electrice pentru copii sunt sigure, este esențial ca părinții să supravegheze în permanență utilizarea acestora și să se asigure că copiii respectă regulile de siguranță. De asemenea, recomandăm ca cei mici să poarte echipament de protecție adecvat, cum ar fi căști, genunchiere și cotiere.

Întreținerea și îngrijirea vehiculului
Pentru a menține performanța și durabilitatea scuterului electric, este esențial să efectuați întreținerea periodică, inclusiv verificarea bateriei, a conexiunilor electrice și a componentelor mecanice. O bună întreținere va asigura o utilizare sigură și eficientă a scuterului pe termen lung.

Descoperiți întreaga gamă de scutere electrice și motociclete pentru copii pe Trotty.ro și alegeți modelul potrivit pentru nevoile și preferințele copilului dumneavoastră. Cu opțiuni pentru toate vârstele și nivelurile de experiență, suntem siguri că veți găsi scuterul electric perfect pentru a oferi celui mic ore întregi de distracție și aventură.

Respectarea regulilor de circulație
Învățați copilul să respecte regulile de circulație și să fie conștient de mediul înconjurător în timp ce conduce scuterul electric. Asigurați-vă că înțeleg importanța de a acorda atenție traficului, pietonilor și altor obstacole care le pot apărea în cale.

Acumulatori și încărcare
Pentru a asigura o durată de viață îndelungată a bateriei, încărcați scuterul electric conform instrucțiunilor furnizate de producător. Evitați supraîncărcarea sau descărcarea completă a bateriei și depozitați scuterul într-un loc uscat și ferit de temperaturi extreme.

Instruirea copilului
Înainte de a permite copilului să folosească scuterul electric, asigurați-vă că îi explicați modul de funcționare, cum să pornească și oprească vehiculul și cum să folosească frânele. Acordați timp pentru ca copilul să se obișnuiască cu scuterul într-un mediu sigur și controlat, cum ar fi o zonă pietonală sau o parcare goală.

Cu Trotty.ro, scuterul electric potrivit este la doar câteva clicuri distanță. Explorați gama noastră variată de produse și oferiți copilului dumneavoastră o experiență de neuitat cu un scuter electric sau o motocicletă de înaltă calitate.