ATV Electrice

Afișez toate cele 4 rezultate

Bine ați venit la categoria ATV-uri electrice de pe Trotty.ro, locul ideal pentru a găsi vehiculele off-road perfecte pentru copii și adulti! Aici veți descoperi o gamă variată de ATV-uri electrice, ce se remarcă prin performanță, design atrăgător și siguranță.

Descoperiți modelele noastre populare, precum ATV-3EA și HM1, și alegeți vehiculul perfect pentru a vă bucura de aventuri în aer liber!

ATV-uri electrice pentru copii și adolescenți
ATV electric copii, model ATV-3EA: Acest model impresionează cu motorul său puternic de 1000W și bateria de 12AH, garantând ore de distracție și aventură pentru copiii dornici să exploreze. În plus, beneficiați de o reducere de 12% la achiziționarea acestui model!

Atv electric, model HM1: Echipat cu un motor de 2000W și o baterie Lead Acid de 20Ah, acest model este ideal pentru adolescenți și tineri dornici de adrenalină și viteză în siguranță.

Recomandări de utilizare pentru atv-urile electrice
Siguranța înainte de toate: Asigurați-vă că purtați echipamentul de protecție adecvat (casca, genunchiere, cotiere) în timp ce utilizați ATV-urile electrice. Supravegherea unui adult este esențială pentru copiii mai mici.

Respectați regulile de circulație: Chiar dacă ATV-urile electrice sunt concepute pentru utilizare off-road, este important să respectați regulile de circulație și să fiți conștienți de mediul înconjurător pentru a evita accidentele.
Întreținere și îngrijire: Pentru a vă asigura că ATV-ul electric funcționează în parametrii optimi, efectuați verificări periodice ale bateriei, motorului și componentelor. Curățați vehiculul după utilizare și depozitați-l într-un loc uscat și ferit de intemperii.

Alegeți Trotty.ro pentru cea mai bună selecție de ATV-uri electrice, concepute pentru a vă oferi distracție și aventură în siguranță! Explorați categoria noastră de ATV-uri electrice și bucurați-vă de performanță, fiabilitate și calitate, împreună cu serviciul nostru prompt și eficient. Dă startul aventurii și achizițione