Scutere Electrice

Afișez 1 - 12 din 19 rezultate

Galben

Scuter electric, model Trotty Curier, motor 1200w

Prețul inițial a fost: 6,590lei.Prețul curent este: 5,490lei.
Alb
Albastru
Gri
Negru
Roșu

Moped electric, motor DC electric, model ALMA, putere 240W, baterie 48V 20Ah plumb acid

Prețul inițial a fost: 3,499lei.Prețul curent este: 2,690lei.
Negru
Verde
Negru & Rosu

Scuter electric model CP9, motor 3000W, acumulator 25Ah, 3 trepte de viteza, cauciucuri cu jante din aliaj

Prețul inițial a fost: 12,500lei.Prețul curent este: 11,900lei.

Descopera o selecția de scutere electrice de la trotty.ro cu 2 sau 3 roti, perfecte pentru a deplasarile în oraș cu stil, confort și eficiență. Fie că esti în căutarea unui mijloc de transport ecologic sau doresti să îmbunătătesti experiența de curierat, avem scuterul potrivit pentru nevoile tale prin produsele noastre la pret bun.

Gama noastră variată de scutere electrice pentru adulți
În magazinul nostru online, vă oferim o gamă largă de scutere electrice de înaltă calitate, potrivite pentru diverse scopuri și stiluri de viață. Câteva dintre modelele disponibile includ:

Scuter electric pentru adulti, SHANSU CP4- CHOPPER, motor 3000W – perfect pentru cei care caută putere și performanță într-un scuter elegant și modern.
Scuter electric, model Trotty Curier, motor 1200w – ideal pentru curieri și livrări rapide în oraș, datorită dimensiunilor sale compacte și manevrabilității excelente.
Scuter electric, model Trotty Napoli, motor 2000w, baterie 72V20AH – o opțiune excelentă pentru deplasări mai lungi, datorită autonomiei sale impresionante.

Beneficiile utilizării scuterelor electrice
Scuterele electrice pentru adulți oferă numeroase avantaje, printre care:

Deplasare ușoară în trafic: Cu un scuter electric, puteți naviga cu ușurință printre blocajele de trafic, scurtând timpul petrecut în deplasare.
Utilitate pentru curieri și livrări rapide: Scuterele electrice sunt excelente pentru curieri care fac livrări de mâncare sau alte tipuri de livrări rapide, datorită agilității și vitezei lor.
Posibilitatea de a obține un venit utilizând aceste scutere: Dacă sunteți în căutarea unui mod de a câștiga bani, scuterele electrice vă permit să lucrați în domeniul livrărilor fără a vă îngrijora de costurile carburantului.
Economie de carburant și protecția mediului: Scuterele electrice sunt ecologice, reducând emisiile de carbon și contribuind la protejarea mediului înconjurător.

Nu mai așteptați! Parcurgeți categoria noastră de scutere electrice pentru adulți și alegeți-vă scuterul ideal, pentru a vă bucura de o experiență de deplasare eficientă, economică și ecologică.