Despre noi

In inima orasului, printre strazi care pulsau de viata si energie, a inceput in 2019 povestea Trotty, o poveste despre pasiune, inovatie si mobilitate sustenabila.

ISTORIC & DEZVOLTARE

Inceputurile noastre au fost modeste, dar pline de entuziasm. Ne-am lansat in aventura mobilitatii electrice cu un simplu import de trotinete, dar cu un vis mare in inimile noastre: acela de a schimba modul in care oamenii se deplaseaza, de a face orasele mai prietenoase si mai verzi.

Ne-am dorit ca Trotty sa fie mai mult decat o companie – sa fie un partener de incredere pentru fiecare persoana care viseaza la o lume mai curata si mai sustenabila. Astfel, pas cu pas, am testat piata, am ascultat feedbackul clientilor si am crescut impreuna cu comunitatea noastra. In 2023, ne-am bucurat sa vedem ca peste 3.000 de trotinete si vehicule electrice Trotty si-au gasit drumul in vietile oamenilor, facand fiecare calatorie mai placuta si mai ecologica.

Pe masura ce am crescut, ne-am asigurat ca fiecare produs pe care il oferim reflecta standardele noastre inalte de calitate si inovatie. Am fost alaturi de clientii nostri la fiecare pas, oferind nu doar produse, ci si servicii de incredere si suport profesional. Ne-am dedicat fiecare zi imbunatatirii si extinderii gamei noastre, pentru a aduce in fata voastra cele mai noi si performante solutii de mobilitate electrica.

In 2022, am deschis usile primului nostru showroom in inima Bucurestiului, un spatiu unde fiecare dintre voi poate veni sa experimenteze de aproape ceea ce inseamna Trotty. A fost un pas important pentru noi, marcand angajamentul de a fi mereu aproape de clientii nostri, de a le asculta povestile si de a le oferi cele mai bune solutii.

Dar visul Trotty merge mult mai departe. Ne dorim ca fiecare oras mare din tara sa aiba un colt de Trotty, un loc unde mobilitatea electrica nu este doar un concept, ci o realitate accesibila tuturor. Planurile noastre de expansiune includ deschiderea de noi showroom-uri si dezvoltarea unei retele de revanzatori in orasele mici si mijlocii, astfel incat fiecare persoana sa poata beneficia de produsele si serviciile noastre, indiferent de locatie.

Stim ca asistenta post-vanzare este la fel de importanta ca si calitatea produselor. De aceea, ne-am propus sa dezvoltam o retea de unitati de servicii partenere, pentru a asigura ca fiecare client Trotty poate accesa servicii de garantie si intretinere cat mai aproape de casa lor. Vrem sa oferim nu doar mobilitate, ci si liniste sufleteasca.

Privim si dincolo de granitele tarii noastre, cu ochii atintiti spre vecinii nostri din Bulgaria si Ungaria. Avem planuri mari de expansiune si deja am facut pasi importanti pentru a aduce Trotty mai aproape de comunitatile din aceste tari. Viziunea noastra este una fara frontiere, in care mobilitatea electrica conecteaza oameni, orase si tari intregi.

Dar nu ne oprim aici. Pe masura ce ne apropiem de viitor, suntem entuziasmati sa exploram noi orizonturi si sa aducem inovatii in lumea mobilitatii electrice. Avem in plan sa diversificam gama noastra de produse, aducand branduri cunoscute si apreciate la nivel mondial in portofoliul nostru incepand cu anul viitor. Vrem sa oferim clientilor nostri nu doar trotinete electrice, ci o gama variata de vehicule, inclusiv UTV-uri si SSV-uri, pentru aventurierii care doresc sa exploreze dincolo de limitele orasului.

Pasiunea noastra pentru inovatie ne impinge sa fim mereu cu un pas inainte. Ne dorim sa fim mai mult decat o companie de vehicule electrice; vrem sa fim un simbol al schimbarii spre un mod de viata mai sustenabil si responsabil. Trotty nu este doar despre produse; este despre comunitate, despre oamenii care aleg sa faca o schimbare pozitiva in lumea inconjuratoare.

In acest drum, relatia noastra cu voi, clientii si partenerii nostri, este esentiala. Ne straduim sa construim legaturi bazate pe incredere, profesionalism si respect reciproc. Feedbackul vostru este pentru noi mai mult decat simple sugestii; este busola care ne ghideaza in imbunatatirea continua a produselor si serviciilor noastre. Fiecare poveste de succes, fiecare zambet pe care il aducem pe fata voastra, ne motiveaza sa continuam si sa ne depasim limitele.

Suntem mandri de ceea ce am construit pana acum, dar stim ca acesta este doar inceputul. Viitorul ne apartine tuturor, si impreuna, putem crea o lume mai buna, mai curata si mai sustenabila. Trotty este mai mult decat o alegere; este un angajament pentru un viitor in care fiecare pas conteaza, fiecare calatorie este o bucurie, si fiecare gest mic are un impact mare.

In incheiere, va invitam sa faceti parte din calatoria noastra. Fie ca sunteti in cautarea primei trotinete electrice, doriti sa explorati noile noastre oferte de vehicule, sau sunteti interesati sa deveniti parteneri in expansiunea noastra, Trotty este aici pentru voi. Haideti sa construim impreuna un viitor in care mobilitatea sustenabila este nu doar posibila, ci este noua norma.

Va multumim ca ati ales Trotty. Impreuna, aducem inovatia si sustenabilitatea mai aproape de fiecare casa, de fiecare strada, de fiecare oras. Haideti sa ne bucuram de calatorie si sa privim cu optimism spre un viitor verde, plin de posibilitati nesfarsite.