Descopera parteneriatul cu Trotty: Oportunitati de dropshipping si revanzare

Va multumim ca ati ales Trotty. Impreuna, aducem inovatia si sustenabilitatea mai aproape de fiecare casa, de fiecare strada, de fiecare oras. Haideti sa ne bucuram de calatorie si sa privim cu optimism spre un viitor verde, plin de posibilitati nesfarsite.

Cum functioneaza Dropshipping-ul cu Trotty?

Dropshipping-ul este ideal pentru antreprenorii care doresc sa vanda produse fara a fi nevoie sa gestioneze personal un stoc. Aici intervine Trotty, oferindu-va posibilitatea de a lucra direct cu stocul nostru. 

Va veti promova produsele cum considerati mai eficient - pe website-ul propriu, pe marketplace-uri sau prin campanii de marketing afiliat.

Cand vine vorba de o comanda, ne-o trimiteti si noi o expediem direct clientului dumneavoastra, simplu si rapid.

Voi incasati banii, iar apoi noi va facturam la pretul convenit.

Acest sistem nu doar ca reduce efortul logistic din partea voastra, dar va permite si sa va concentrati pe cresterea vanzarilor.

Oportunitatile de revanzare cu Trotty

Daca preferati sa aveti produsele in magazinul fizic sau online, Trotty va sustine prin programe de revanzare concepute sa va aduca maximum de avantaj. In functie de performanta afacerii dumneavoastra si de fiabilitatea demonstrata, Trotty va ofera discounturi considerabile si termeni de plata flexibili. 

Este oportunitatea perfecta de a oferi clientilor dumneavoastra produse de calitate, sprijiniti fiind de parteneriatul cu noi.

Discuta cu un consultant despre aceasta oportunitate! 

Deschiderea Trotty catre noi idei si colaborari

Unul dintre principiile noastre de baza este adaptabilitatea. Intelegem ca fiecare partener are nevoi unice si ca succesul in afaceri vine din incercarea de noi abordari.

 Fie ca aveti o idee de colaborare noua sau sugestii de produse care ar putea sa completeze perfect oferta noastra, echipa Trotty este deschisa sa asculte si sa exploreze potentialele oportunitati impreuna. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Imagineaza-ti, de exemplu, ca ai o idee pentru o noua linie de produse eco-friendly, dar nu stii cum sa incepi procesul de adaugare a acestora in oferta ta. Noi suntem aici sa discutam despre cum putem face acest lucru impreuna, evaluand potentialul pietei si integrand produsele in gama noastra pentru a te sprijini in aceasta directie. 

De ce Trotty?

Trotty nu este doar un furnizor, ci un partener care isi doreste sa vada afacerile partenerilor sai crescand. Sprijinim inovatia, incurajam propunerile creative si oferim un cadru stabil pentru cresterea si dezvoltarea afacerii dumneavoastra. Colaborand cu noi, aveti acces la:

O gama variata de produse de calitate, importate direct de la producatori de incredere.

Suportul si expertiza echipei noastre, dedicata succesului partenerilor nostri.

Sisteme flexibile de colaborare, fie ca este vorba de dropshipping sau revanzare.

Posibilitatea de a testa noi piete si produse cu un risc minim

Dezvolta-ti afacerea cu Trotty

Indiferent de marimea afacerii dumneavoastra sau de domeniul in care activati, Trotty are solutiile si produsele de care aveti nevoie pentru a reusi.

Dropshipping