...

Politica de retur

In orice situatie, Clientul are dreptul sa notifice in scris pe www.trotty.ro pe pagina RETUR, ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. (Produsele se pot returna doar in cazul in care nu au fost folosite si ambalate in ambalajul original)

Conform art. 7 alin. 1 din OG 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta si Legii nr. 51/2003, care aproba Ordonanta, “consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Clientului, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.). Sub nici o forma produsul accesoriile si consumabilele cu care acesta a fost livrat nu trebuie sa prezinte urme de lovire, zgarieturi, vopsea zgariata sau sarita, suruburi sau accesorii de fixare indoite rupte sau zgariate, consumabile folosite, deoarece in acest situatii nu se va accepta returul produselor produsul accesoriile si consumabilele urmand dupa constatare sa fie returnate catre client pe cheltuiala acestuia.

*NOTA: NU se accepta returul produselor folosite sau cu urme de uzura.

**NOTA:Orice defectiune se reclama in maxim 48ore, reclamatiile ulterioare nu sunt luate in considerare.

***NOTA: CONSUMABILELE (CAUCIUCURI,PLACUTE FRANA,DISCURI FRANA) NU FAC OBIECTUL GARANTIEI !

Costul returului, conform legii, va fi suportat de catre Client.

Se vor returna integral banii aferenti marfii, fara insa a se returna costul de transport si taxele de ramburs daca este cazul (daca s-a platit numerar la curier).
In situatia in care marfa a fost platita cu cardul se va returna contravaloarea marfii (fara taxele de transport sau de procesare card) in max 10 zile lucratoare.
Pierderea garanției în cazul contactului cu apă pentru produsele electrice se datorează de obicei încălcării termenilor și condițiilor din contractul de garanție și a modului în care produsul este proiectat și fabricat. Iată o explicație generală a modului în care se poate pierde garanția în astfel de cazuri:

Folosirea necorespunzătoare a produsului: Una dintre cele mai frecvente cauze ale pierderii garanției în contactul cu apă este utilizarea produsului în afara destinației sale.

Modificări sau reparații neautorizate: Deschiderea sau modificarea produsului de către utilizator sau un tehnician neautorizat poate anula garanția. Aceste modificări pot afecta etanșeitatea sau pot deteriora componentele interne, făcând astfel produsul vulnerabil la pătrunderea apei.

Nepăstrarea condițiilor specifice de etanșeitate: Dacă produsul are specificate condiții clare de etanșeitate în manualul de utilizare (cum ar fi folosirea capacelor etanșe sau a garniturilor), ignorarea acestor instrucțiuni poate duce la pierderea garanției în cazul contactului cu apă.

Neglijență sau utilizare abuzivă: Folosirea produsului în mod neglijent sau abuziv în medii cu apă poate duce la defecte sau daune. Dacă utilizatorul nu a îngrijit produsul așa cum este specificat în manualul de utilizare sau l-a supus unor condiții excesive, acest lucru poate duce la pierderea garanției.

Lipsa unor caracteristici de rezistență la apă: Produsele electrice variază în ceea ce privește gradul de rezistență la apă. Dacă un produs nu este proiectat și vândut ca fiind rezistent la apă sau nu are o certificare corespunzătoare pentru rezistența la apă, atunci contactul cu apă poate duce la defecte și pierderea garanției.

Pentru a păstra garanția valabilă și pentru a vă bucura de protecția acesteia, vă sfătuim să respectați cu strictețe recomandările din manualul de utilizare al produsului. În cazul în care sunteți în situația de a avea nevoie de asistență sau clarificări suplimentare cu privire la utilizarea corectă a produsului, vă rugăm să ne contactați sau să consultați serviciul nostru de asistență tehnică.

În concluzie, pentru a evita pierderea garanției, vă sfătuim să păstrați produsul departe de apă, foc și să utilizați-l în strictă conformitate cu instrucțiunile din manualul de utilizare. Acest lucru vă va ajuta să mențineți integritatea garanției și să beneficiați de asistența noastră în cazul unor probleme legate de produs.