Service-ul Trotty

Prietenul tau de nadejde in lumea mobilitatii urbane!

Pe Soseaua Giurgiului, la numarul 37,  Bucuresti, vei gasi un loc special dedicat tuturor celor pasionati de scutere, biciclete, trotinete electrice, si ATV-uri. Aici, la Trotty, ne dedicam zilele pentru a te ajuta sa te bucuri de fiecare calatorie in oras sau in afara lui, cu siguranta si fara batai de cap.

Si pentru ca stim cat de important e sa ai un partener de incredere, vrem sa-ti spunem ca aici vei gasi nu doar profesionisti, ci si prieteni gata sa te ajute cu orice ai nevoie.

Echipa Trotty service:
Pasiune si Profesionalism

Cand intri pe usa noastra, primul lucru pe care il vei simti va fi caldura si prietenia echipei noastre.

Fiecare dintre noi impartaseste o pasiune comuna pentru lumea mobilitatii urbane si suntem mandri sa spunem ca suntem singurul service din Romania autorizat RAR pentru scutere si ATV-uri electrice.

Asta inseamna ca nu doar ca te putem ajuta cu orice problema ai intampina, dar o vom face respectand cele mai inalte standarde de calitate si siguranta.

Serviciile Noastre: Gandite pentru Tine

La Trotty Service, iti oferim o gama larga de servicii, toate sub acelasi acoperis. Indiferent daca ai nevoie de o reparatie rapida, o verificare in detaliu sau pur si simplu vrei sa te asiguri ca vehiculul tau este in forma optima, aici gasesti tot ce ai nevoie:

Diagnoza si Reparatii

Echipamentele noastre de ultima generatie ne permit sa identificam rapid problema si sa o rezolvam eficient, astfel incat sa te poti intoarce pe drum cat mai curand posibil.

Piese de Schimb

Fiind importatori directi, avem acces la o gama variata de piese de schimb originale, ceea ce inseamna ca vei avea intotdeauna parte de componente de inalta calitate pentru scuterele, bicicletele sau ATV-urile tale.

Intretinere

De la schimburi de ulei la ajustari fine, serviciile noastre de intretinere sunt aici pentru a asigura ca vehiculul tau functioneaza la parametrii optimi.

Inovatie

Suntem mereu in cautarea celor mai bune metode pentru a-ti oferi serviciile de care ai nevoie. De aceea, oferim si consultante la distanta prin video, astfel incat sa te putem ajuta chiar si atunci cand nu poti ajunge la noi.

Mai mult decat un Service

Intelegem ca lumea se schimba rapid si ca nevoile tale sunt tot mai complexe. De aceea, la Trotty, ne propunem sa fim mai mult decat un service obisnuit.

Vrem sa fim partenerul tau de incredere in alegerea si intretinerea vehiculului tau, oferindu-ti nu doar reparatii si intretinere, ci si sfaturi utile, solutii personalizate si, mai ales, o relatie bazata pe incredere si respect reciproc

Formular de contact

Contact Service